5Talenten

De Coachboot

Wil je even letterlijk afstand nemen? De rust op het water ervaren en alleen maar focussen op jezelf? Varen is een heerlijke manier om te onthaasten en tot jezelf te komen.

 

Individuele coaching op de Eem

Vanuit de thuishaven in Eembrugge varen we af met ‘Mika’. In een rustig tempo varen we over de prachtige rivier de Eem. De drukte en hectiek van alledag laat je letterlijk achter je. Tijdens het varen is er alle tijd en aandacht voor jouw vraag of jouw verhaal.

Water is een prachtige metafoor voor je werk of je leven. Welke koers vaar jij? Hoe houd je het roer in handen? Welke tegenstroom ervaar je? Door inspirerende gesprekken, reflectie en de handen uit de mouwen te steken laad je weer helemaal op. Je gaat met een fris hoofd en veel nieuwe inzichten van boord.

 

 

Over Mika

Mika is een retro Doerak motorschip uit 1970. Doeraks zijn stoere, stalen kajuitbootjes die in de jaren 70 het varen bereikbaar hebben gemaakt voor de gewone man. Een soort lelijke eenden van de vaarwereld.

Mika is een eenvoudig schip, maar heeft alles aan boord wat je nodig hebt voor een ontspannen dag op het water, zoals een kleine keuken, een toilet en comfortabele zitbanken in de kajuit.  Natuurlijk kun je ook heerlijk buiten zitten en over het water staren. Verwacht geen high-tec vaarervaring, maar wel in een rustig tempo tuffen door de natuur, genieten van de wind in je haar en alle aandacht voor jou.

 


					

Geschikt voor

  • Sterke punten coaching
  • Loopbaan- en ontwikkelvragen
  • Individuele leiderschapsontwikkeling
  • Brainstormsessies (max. 2 p.)
  • Gewoon even alle aandacht

 

tarief in overleg

in overleg incl. vegetarische lunch

evt. vooraf talenttest