5TalentenAan boord met je Talent

Aan boord met je Talent

Kom een dagdeel varen en je talenten ontdekken.

Wil je weten wat je talenten zijn? En hou je wel van een beetje anders dan anders? Dan is de Coachboot iets voor jou. Want zeg nou zelf, op het water je talent ontdekken, dat móet wel verrassende inzichten opleveren. Sta je voor een nieuwe uitdaging of heb je een ontwikkelvraag? Welkom aan boord!

Dit ga je doen

In de thuishaven in Ijsselstein scheep je in. Voor we van wal steken bespreken we jouw coachvraag. Dan gooien we de trossen los en varen we in een rustig tempo over de schitterende Hollandsche Ijssel. Het dagelijkse leven laat je letterlijk even achter je. Onderweg krijg je kleine gerichte opdrachten om je talent te leren kennen en we leggen regelmatig even aan.  De coachboot wordt speciaal gereserveerd voor jou. Jij bent dus de enige gast aan boord en krijgt alle aandacht. Natuurlijk is er ook ruimte om lekker te mijmeren en over het water te staren.

Resultaat

  • je stapt gegarandeerd van boord met positieve energie en een goed gevoel over jezelf
  • je kunt helder en in je eigen woorden benoemen wat jouw talenten zijn
  • je weet waar je minder goed in bent en hoe je dat kunt managen
  • je hebt een concreet actieplan voor de stappen die je gaat zetten
  • je neemt een uitgebreid talentenrapport en een gaaf werkboek boordevol tips en tricks mee naar huis

Praktisch

individueel

ca. 3,5 uur, locatie Ijsselstein

inclusief talententest en werkboek met gave oefeningen

390,- exclusief BTW

 

De coachboot vaart van juni tot en met september.

Reserveer alvast jouw plek voor 2024.

Reserveer 

Dit zeggen mijn klanten

Ik heb een onwijs fijne middag gehad op de Coachboot bij Lucy! Ik was direct op mijn gemak bij Lucy en haar concept van coaching is uniek. Uit de talententest van te voren kwamen al leuke en herkenbare punten naar voren die wij tijdens de bootsessie verder hebben uitgewerkt. Lucy heeft mij echt geholpen met een aantal vragen/punten waar ik al langere periode tegen aan loop en ik ging met vernieuwde energie weer van boord. Een absolute aanrader dus!
De meest waardevolle training die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik heb in een ochtend tijd inzichten over mijzelf gekregen waar ik al jaren naar op zoek was.
Geweldige combinatie van coaching en ontspanning
Een absolute unieke locatie: een boot met alle voorzieningen in een prachtige omgeving!
Met de boot het water op; ik kan mij geen fijnere en mooiere locatie bedenken om gedachten en zelfreflectie zijn werk te laten doen. Ook goed te bereiken en gratis parkeren
Heerlijk op het water, de rust en de natuur om je heen.
Deze combinatie van coaching op een boot is (uiteraard voor watersportliefhebbers) echt geweldig! De rust van 't water, het gekabbel maar ook de pruttelmotor is heel fijn. Er wordt ook zeker genoeg tijd genomen om samen te sparren en te spiegelen.
Ik heb een hele fijne middag gehad op de Coachboot! Echt een unieke aanpak en we konden fijn de diepte in gaan adhv de talententest en de uitslagen daarvan. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Lucy en op haar boot. Ik heb het gevoel dat ik goed op weg geholpen ben met mijn coachvragen en ik vond de afwisseling van coaching en zelfstandige momentjes tijdens het varen, ontzettend fijn. Ik ben met vernieuwde energie en ideeën van boord gegaan, dus een absolute aanrader!
Fijne dame, weet goed waar ze het over heeft. Geeft voldoende ruimte om rustig de opdrachten te maken.