5TalentenDe coachboot

Ontdek je talent aan boord van de coachboot. Al varend en genietend van de rust op het water leer je heel veel over jezelf.

Kom aan boord en laat je inspireren

De Coachboot is een unieke dienst van 5Talenten. Een combinatie van uitstekende coaching en heerlijk ontspannen op het water. Een dagdeel inspiratie op doen? Sparren over hoe je het talent in je team of organisatie ontwikkelt? Of een hele dag (figuurlijk) de diepte in? Stap aan boord en vaar mee over de prachtige Hollandsche Ijssel.

 

 

Aan boord met je talent

Aan boord met je talent

Een dagdeel helemaal eruit zijn en ook nog veel leren over je talent. Hoe leuk is dat! Varen is een prachtige metafoor voor je werk of je leven. Welke koers vaar jij? Hoe houd je het roer in handen? Wat zit er in jouw vaarwater?

Lees verder
Sparren op het water

Sparren op het water

Je bent HR professional of manager en je wilt aan de slag met talent. Je hebt er behoefte aan dat iemand met je meedenkt. Want hoe vlieg je dat aan? En waar begin je? Kom sparren aan boord, ik denk graag met je mee.

Vraag naar de mogelijkheden

Maak kennis met coachboot Mika

5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten

Reviews Corporatie Academie 2023

Ik heb een onwijs fijne middag gehad op de Coachboot bij Lucy! Ik was direct op mijn gemak bij Lucy en haar concept van coaching is uniek. Uit de talententest van te voren kwamen al leuke en herkenbare punten naar voren die wij tijdens de bootsessie verder hebben uitgewerkt. Lucy heeft mij echt geholpen met een aantal vragen/punten waar ik al langere periode tegen aan loop en ik ging met vernieuwde energie weer van boord. Een absolute aanrader dus!
De meest waardevolle training die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik heb in een ochtend tijd inzichten over mijzelf gekregen waar ik al jaren naar op zoek was.
Geweldige combinatie van coaching en ontspanning
Een absolute unieke locatie: een boot met alle voorzieningen in een prachtige omgeving!
Met het boot het water op; ik kan mij geen fijnere en mooiere locatie bedenken om gedachten en zelfreflectie zijn werk te laten doen. Ook goed te bereiken en gratis parkeren
Heerlijk op het water, de rust en de natuur om je heen.
Deze combinatie van coaching op een boot is (uiteraard voor watersportliefhebbers) echt geweldig! De rust van 't water, het gekabbel maar ook de pruttelmotor is heel fijn. Er wordt ook zeker genoeg tijd genomen om samen te sparren en te spiegelen.
- Ik heb een hele fijne middag gehad op de Coachboot! Echt een unieke aanpak en we konden fijn de diepte in gaan adhv de talententest en de uitslagen daarvan. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Lucy en op haar boot. Ik heb het gevoel dat ik goed op weg geholpen ben met mijn coachvragen en ik vond de afwisseling van coaching en zelfstandige momentjes tijdens het varen, ontzettend fijn. Ik ben met vernieuwde energie en ideeën van boord gegaan, dus een absolute aanrader!
Fijne dame, weet goed waar ze het over heeft. Geeft voldoende ruimte om rustig de opdrachten te maken.