5Talenten

De coachboot

Kom even helemaal los van de wereld en laat je raken door je talenten. Stap aan boord van de coachboot en vaar mee de natuur in.

Aan boord met je talent

Even helemaal eruit zijn en ook nog veel leren over jezelf. Hoe leuk is dat! Varen is een prachtige metafoor voor je werk of je leven. Welke koers vaar jij? Hoe houd je het roer in handen? Wat zit er in jouw vaarwater?

Aan boord met je talent

Sparren op het water

Als HR professional of manager wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van het talent in je team. Je hebt veel goede, creatieve ideeën waar je graag je gedachten eens over laat gaan. Kom aan boord voor een dagdeel of een paar uurtjes, dan denken we samen. Of reserveer de coachboot als inspirerende werkplek voor jezelf.

Sparren op het water

Foto's

5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten
5Talenten

Evaluatierapport Corporatie Academie (zomer 2022)

Ik heb een onwijs fijne middag gehad op de Coachboot bij Lucy! Ik was direct op mijn gemak bij Lucy en haar concept van coaching is uniek. Uit de talententest van te voren kwamen al leuke en herkenbare punten naar voren die wij tijdens de bootsessie verder hebben uitgewerkt. Lucy heeft mij echt geholpen met een aantal vragen/punten waar ik al langere periode tegen aan loop en ik ging met vernieuwde energie weer van boord. Een absolute aanrader dus!
De meest waardevolle training die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik heb in een ochtend tijd inzichten over mijzelf gekregen waar ik al jaren naar op zoek was.
Geweldige combinatie van coaching en ontspanning
Een absolute unieke locatie: een boot met alle voorzieningen in een prachtige omgeving!
Met het boot het water op; ik kan mij geen fijnere en mooiere locatie bedenken om gedachten en zelfreflectie zijn werk te laten doen. Ook goed te bereiken en gratis parkeren
Heerlijk op het water, de rust en de natuur om je heen.
Deze combinatie van coaching op een boot is (uiteraard voor watersportliefhebbers) echt geweldig! De rust van 't water, het gekabbel maar ook de pruttelmotor is heel fijn. Er wordt ook zeker genoeg tijd genomen om samen te sparren en te spiegelen.
- Ik heb een hele fijne middag gehad op de Coachboot! Echt een unieke aanpak en we konden fijn de diepte in gaan adhv de talententest en de uitslagen daarvan. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Lucy en op haar boot. Ik heb het gevoel dat ik goed op weg geholpen ben met mijn coachvragen en ik vond de afwisseling van coaching en zelfstandige momentjes tijdens het varen, ontzettend fijn. Ik ben met vernieuwde energie en ideeën van boord gegaan, dus een absolute aanrader!
Fijne dame, weet goed waar ze het over heeft. Geeft voldoende ruimte om rustig de opdrachten te maken.