5Talenten

Workshops

Wil je op een positieve, talentgerichte manier aan de slag met een team of groep medewerkers? Onze workshops zijn informeel en energiek waardoor gegarandeerd meer verbinding ontstaat.

Een greep uit ons aanbod

Een greep uit ons aanbod

Sterke punten workshop

Jullie gaan aan de slag met alle talenten in het team. Vooraf heeft elke deelnemer de Gallup StrenghtsFinder ingevuld en een uitgebreid persoonlijk profiel ontvangen. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen sterke punten bordje!

Lees meer
Een greep uit ons aanbod

Thema workshop

Op een positieve waarderende manier werken aan een actueel thema in het team. Dit kan een organisatiethema zijn of een thema specifiek voor het team. Denk aan teamfeedback, (hybride) samenwerken of waardering.

Lees meer
Een greep uit ons aanbod

Werkdesign

Veranderen van baan zonder weg te gaan. Op een praktische, creatieve manier maak je je werk stap voor stap leuker, interessanter of minder stressvol. Werkdesignen gaat over de manier waarop je je werk ervaart en wat je daar pro-actief aan kunt verbeteren.

Lees meer
Workshop op maat

Workshop op maat

Wil je iets anders? Dat kan, onze workshops worden op maat gemaakt en afgestemd op de doelen en thema’s van het team. Kijk ook eens bij teamcoaching.

Inclusief

Inclusief

Ieder teamlid een eigen sterke punten bordje voor op het bureau. Hoe leuk is dat!