5TalentenDe Coachcamper

De Coachcamper

Ontdek je talent in de Coachcamper: een sfeervolle rijdende coachplek met alles aan boord voor een toffe trip. 

Wil je weten wat je talenten zijn? En hou je wel van een beetje anders dan anders? Dan is de Coachcamper iets voor jou. Want zeg nou zelf, in een camper je talent ontdekken, dat móet wel verrassende inzichten opleveren. Sta je voor een nieuwe uitdaging of heb je een ontwikkelvraag? Stap in!

Dit ga je doen

Ter voorbereiding doe je een talentscan en krijg je vast een voorproefje van jouw unieke talenten. Dan stap je op een P&R in jouw buurt in de Coachcamper en je avontuur is begonnen. In een setting á la Taxi (maar zonder camera’s natuurlijk ) is het al heel fijn praten. De Coachcamper rijdt naar de mooiste plekjes.  Al rijdend en genietend van het buitenleven bespreken we jouw talentprofiel. Met fijne gesprekken en leuke oefeningen leer je alle  ins en outs van je talenten kennen. 

De Coachcamper is een supersfeervolle camper (i.s.m. Ventje campers) met slimme, award-winnende inrichting. Binnen en buiten kun je comfortabel zitten. Dus weer of geen weer, genieten ga je! 

Resultaat

  • je komt gegarandeerd terug met positieve energie en een goed gevoel over jezelf
  • je kunt helder en in je eigen woorden benoemen wat jouw talenten zijn
  • je weet waar je minder goed in bent en hoe je dat kunt managen
  • je hebt een concreet actieplan voor de stappen die je gaat zetten
  • je neemt een uitgebreid talentenrapport en een gaaf werkboek boordevol tips en tricks mee naar huis

Praktisch

individueel

ca. 3,5 uur

inclusief TalentBuilder (DeWulf) en werkboek met gave oefeningen

390,- exclusief BTW

 

De Coachcamper is op aanvraag één of meerdere dagen exclusief voor jouw organisatie te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden.