5Talenten

Sterke punten coaching

Sterke punten coaching betekent eerlijk en positief kritisch gespiegeld worden in waar je goed- en minder goed in bent. Laat je verrassen door de inzichten die je over jezelf opdoet. Als snelle oppepper of coachingstraject.

 

Talenten APK

Ontdek welke talenten jij:

  • Altijd zou moeten inzetten
  • Praktisch kunt gebruiken
  • beter in de Koelkast kunt zetten

De talent-APK is een stevige, korte boost om meer grip te krijgen op je talent. Bijvoorbeeld omdat daar in je werk naar gevraagd wordt of omdat je voor een loopbaankeuze staat.

Talenten APK

Coachingstraject

Soms loopt het allemaal even niet zo lekker. Je bent door je energie heen, je weet niet goed wat bij je past en het lukt je maar niet om het op te lossen. In een coachingstraject op maat help ik je verder. We gaan op zoek naar jouw unieke kwaliteiten, maar we kijken ook in welke talenten je doorschiet. Of welke talenten brullen om aandacht. Je vindt de antwoorden op jouw vragen zodat je er weer positief en vol zelfvertrouwen tegenaan kunt.

Coachingstraject

Wat klanten zeggen

Lucy weet mensen snel te "lezen" om vervolgens met behulp van de 5-talenten-theorie een maatwerk coaching aan te bieden. Zij heeft meerdere collega's in mijn team gecoacht en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ze houdt mensen een spiegel voor, wat grote bewustwording geeft.
David van der Laan
Contractmanager Unica
Lucy is een empathische, hartelijke vrouw die in een informele sfeer haarfijn weet uit te leggen waar je krachten liggen en hoe je die verder kunt uitdiepen. Daarnaast heeft ze oog voor de zakelijke kant en de vertaalslag van particuliere inzichten naar tastbare zakelijke actiestappen weet ze heel goed te maken.
Paul Christiaan Greidanus
Identity Designer
Je gaat naar huis alsof je in een welnessresort hebt gezeten. Mijn Vijf Talenten mindmap heb ik nog steeds aan de muur hangen. Af en toe kijk ik er naar en denk ik: zie je wel, ik kan het! En ook de reacties van anderen erop zijn weer inspirerend en leerzaam. Je krijgt een test, maar ook zoveel meer.
Margreet Arendsen
Directeur IKC De Ijsselhof