5Talenten

Coaching

Coaching op basis van sterke punten houdt in dat je op een eerlijke en positief kritische manier gespiegeld wordt in waar je goed- en minder goed in bent.

Voor individuele medewerkers of teams.

Als traject of snelle oppepper.

Het doel is altijd om weer zelf grip te krijgen op het werk en de samenwerking.

Sterke punten gesprek

Een sterke punten gesprek is een krachtige, eenmalige positieve boost. Jij staat even helemaal in de spotlights. Vooraf doe je de Gallup StrengthsFinder test en ontvang je een uitgebreid persoonlijk sterke punten profiel met veel tips & trics. Daarover gaan we in gesprek. Heel geschikt voor als je snel en effectief een loopbaanvraag wilt beantwoorden, een keuze in je werk moet maken, of gewoon behoefte hebt aan wat bekrachtiging.

Sterke punten gesprek

Coachingstraject

Soms loopt het allemaal even niet zo lekker. Je bent door je energie heen, je weet niet goed welk werk bij je past en het lukt je maar niet om het op te lossen. Een coachingtraject op maat helpt je verder. Natuurlijk zijn ook hier kwaliteiten en talenten het uitgangpunt. Maar je vindt het ook niet erg om gespiegeld te worden en te kijken naar je eigen patronen. Zo gaan we op zoek naar de antwoorden op jouw vragen met als doel dat je er weer positief en met zelfvertrouwen tegenaan kunt.

Coachingstraject

Teamcoaching

In een snel veranderende omgeving wordt er heel wat verwacht van teams. Flexibiliteit en meebewegen bij nieuwe ontwikkelingen, maar ook blijven samenwerken en resultaten leveren.  Soms is dat best lastig met alle verschillende karakters, achtergronden, dromen en talenten in het team.

In een teamcoachingstraject leren jullie gebruik maken van deze diversiteit. Daar word je als team sterker van en beter opgewassen tegen veranderingen.

Teamcoaching

Wat klanten zeggen

Lucy weet mensen snel te "lezen" om vervolgens met behulp van de 5-talenten-theorie een maatwerk coaching aan te bieden. Zij heeft meerdere collega's in mijn team gecoacht en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ze houdt mensen een spiegel voor, wat grote bewustwording geeft.
David van der Laan
Contractmanager Unica
Lucy is een empathische, hartelijke vrouw die in een informele sfeer haarfijn weet uit te leggen waar je krachten liggen en hoe je die verder kunt uitdiepen. Daarnaast heeft ze oog voor de zakelijke kant en de vertaalslag van particuliere inzichten naar tastbare zakelijke actiestappen weet ze heel goed te maken.
Paul Christiaan Greidanus
Identity Designer
Je gaat naar huis alsof je in een welnessresort hebt gezeten. Mijn Vijf Talenten mindmap heb ik nog steeds aan de muur hangen. Af en toe kijk ik er naar en denk ik: zie je wel, ik kan het! En ook de reacties van anderen erop zijn weer inspirerend en leerzaam. Je krijgt een test, maar ook zoveel meer.
Margreet Arendsen
Directeur IKC De Ijsselhof