5Talenten

Talentgericht leidinggeven

Leiderschapskwaliteiten

Bij het werken met talenten lijkt het wel eens alsof het vooral draait om wat de medewerker wil en kan. Maar er moeten ook doelen behaald worden. En welke rol heb je als leidinggevende daar dan in?
Voor jou als leidinggevende is juist een belangrijke rol weggelegd bij het creëren van een talentgericht team. Jij bent de schakel tussen individuele talenten en hoger gelegen doelen. Jij bent de ‘sterkte punten-architect’: je bouwt met individuele talenten aan team- of organisatiedoelen. Jouw eigen talenten inbegrepen, want je kunt niet overal zelf goed in zijn. Volgens onderzoeksinstituut Gallup zorgen de meest effectieve leiders dat de talenten in hun team elkaar aanvullen.
Daar past niet één specifieke leiderschapsstijl bij. Ieder is een ander soort leider, afhankelijk van zijn of haar talenten en beperkingen.

Hoe kan 5Talenten daarbij helpen?

Wij helpen je bij het vinden van je persoonlijke leiderschapsstijl, met je eigen kwaliteiten als uitgangspunt. Ook denken we graag met je mee over de tools waarmee je invulling kunt geven aan talentgerichte leiderschap.

Jij als leider

Begeleiding bij het, individueel of als team, ontdekken van je unieke kwaliteiten en persoonlijke stijl van leidinggeven.

Tools voor talentgericht leiderschap

Meedenken en advies over talentgesprekken voeren, werken met kort cyclische doelen, talenten matchen, wat te doen als er geen talentmatch (meer) is.

Aan de slag met je team

Een workshop of teaminterventie op maat, passend bij de vraagstelling of doelen die je hebt voor het team.

Talent-packs

Als HR manager of leidinggevende heb je het vaak al druk genoeg. Daarom hebben we onze meest gevraagde talent-interventies alvast voor je klaargezet in onze talent-packs. Gegarandeerd een snelle, positieve impact in je team of organisatie.

Quickpack

snel te kunnen starten met een team

  • 12 x strengthsfinder top 5 + profiel
  • sterke punten workshop met teamanalyse

Impack(t)

verdieping in 3 stappen

  • 9 x strengthsfinder top 34 + persoonlijk profiel
  • 9 x individueel duidingsgesprek
  • sterke punten workshop met teamanalyse
  • verdiepingsworkshop