5TalentenDe Corporatie Coachboot

De Corporatie Coachboot

Kom een dagdeel varen en je talenten ontdekken.

Je werkt in corporatieland en je wilt graag weten wat je talenten zijn. Misschien sta je voor een nieuwe uitdaging of heb je een ontwikkelvraag. Of je hebt gewoon behoefte aan wat nieuwe focus en energie. Dan is de Coachboot iets voor jou. Lekker anders dan anders en toch veel leren over jezelf. Want op het water je talent ontdekken, dat is ontspannen én verrassende inzichten opdoen tegelijk. Check de prachtige reviews onderaan deze pagina.

 

Dit ga je doen

Ter voorbereiding doe je een talentscan en krijg je vast een voorproefje van jouw unieke talenten. Op de afgesproken dag scheep je in de thuishaven Eembrugge in. De Coachboot wordt speciaal gereserveerd voor jou. Jij bent dus de enige gast aan boord en krijgt alle aandacht van dé sterke punten coach in corporatieland Lucy Scharloo. Voor we van wal steken bespreken we jouw coachvraag. Dan gooien we de trossen los en varen we in een rustig tempo over de prachtige rivier de Eem. We leggen regelmatig even aan. Onderweg bespreken we jouw talentprofiel en krijg je gerichte opdrachten om je talent te leren kennen.  Lekker mijmeren en over het water staren mag ook.

 

Resultaat

  • je stapt gegarandeerd van boord met positieve energie en een goed gevoel over jezelf
  • je kunt helder en in je eigen woorden benoemen wat jouw talenten zijn
  • je weet waar je minder goed in bent en hoe je dat kunt managen
  • je hebt een concreet actieplan voor de stappen die je gaat zetten
  • je neemt een uitgebreid talentenrapport en een gaaf werkboek boordevol tips en tricks mee naar huis

Praktisch

individueel

ca. 3 uur, locatie Eembrugge

inclusief talententest en werkboek met gave oefeningen

390,-

 

Reserveer hier bij de Corporatie Academie

Gewaardeerde met een 8,8 in de Corporatie Zomeracademie van 2022!

Ik heb een onwijs fijne middag gehad op de Coachboot bij Lucy! Ik was direct op mijn gemak bij Lucy en haar concept van coaching is uniek. Uit de talententest van te voren kwamen al leuke en herkenbare punten naar voren die wij tijdens de bootsessie verder hebben uitgewerkt. Lucy heeft mij echt geholpen met een aantal vragen/punten waar ik al langere periode tegen aan loop en ik ging met vernieuwde energie weer van boord. Een absolute aanrader dus!
De meest waardevolle training die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik heb in een ochtend tijd inzichten over mijzelf gekregen waar ik al jaren naar op zoek was.
Geweldige combinatie van coaching en ontspanning
Lucy heeft onwijs veel mensenkennis en past dit actief toe in haar coaching. Ik voelde me daardoor bij haar zo op m'n gemak dat het een prachtig, confronterend en leerzaam gesprek werd wat ik nog lang met mij mee ga dragen.
Met het boot het water op; ik kan mij geen fijnere en mooiere locatie bedenken om gedachten en zelfreflectie zijn werk te laten doen. Ook goed te bereiken en gratis parkeren
Ik heb een hele fijne middag gehad op de Coachboot! Echt een unieke aanpak en we konden fijn de diepte in gaan adhv de talententest en de uitslagen daarvan. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Lucy en op haar boot. Ik heb het gevoel dat ik goed op weg geholpen ben met mijn coachvragen en ik vond de afwisseling van coaching en zelfstandige momentjes tijdens het varen, ontzettend fijn. Ik ben met vernieuwde energie en ideeën van boord gegaan, dus een absolute aanrader!
Fijne dame, weet goed waar ze het over heeft. Geeft voldoende ruimte om rustig de opdrachten te maken.