5Talenten

Ga toch lekker werken!

Iedereen heeft van die taken waarvan je energie regelrecht het afvoerputje inloopt. In deze workshop ga je sleutelen aan de manier waarop je die taken beleeft. Door ze op een creatieve en speelse manier te hacken waardoor ze leuker en uitdagender worden. 

Voor wie?

Voor iedereen die wil veranderen van baan, zonder weg te gaan. Je vindt je werk namelijk best leuk, maar misschien doe je al lang hetzelfde. Of er komen nieuwe taken bij waar je je draai nog niet in hebt gevonden. Je wilt simpele, praktische tools om je werk leuk en behapbaar te houden. En je hebt geen bezwaar tegen een beetje humor en creativiteit. 

Wat is het?

Je gaat werkdesignen. Tja, sorry, een goed nederlands woord hebben we er nog niet voor. Werkdesignen is een gloednieuwe -wetenschappelijk onderbouwde- methode om pro-actief je werk anders te gaan ervaren. Niet afwachten tot het leuk wordt dus, maar echt de handen uit de mouwen steken. Je kijkt kritisch naar taken en werkzaamheden die jou energie geven en die je juist uit je energie halen. Die taken ga je hacken:  je ontwerpt, experimenteert en schaaft net zo lang tot het weer echt lekker loopt. Bijvoorbeeld door er een speels of uitdagend element aan toe te voegen, of een fikse scheut humor. Of juist door slimmer met je workload om te gaan. 

Resultaat

Na afloop kijk je anders naar saaie taken. Je weet hoe wat je zelf kunt doen om de ervaring positiever te maken. Je beschikt over een heleboel creatieve werkdesign-tools die je kunt inzetten. En je hebt je eerste workhack ontworpen om mee te experimenteren in de praktijk.  

Praktische informatie

tot 6-16 deelnemers

live 3,5 uur (incompany), online 2,5 uur

1050,- inclusief trainingsmateriaal