5TalentenWelness voor je talent

Welness voor je talent

Tijdens deze mini retreat van 1 dag kom je los van je mails, telefoon, deadlines en andere dagelijkse dingen waardoor je er écht even uit bent. Vandaag staan jouw talenten centraal. Je leert betekenis te geven aan je talenten en welke keuzes voor werk of ontwikkeling bij je passen. Na deze dag, die plaatsvindt op een inspirerende plek in een natuurlijke omgeving, heb je het gevoel dat je een dag in de welness hebt doorgebracht.

 

Wat ga je doen

Vooraf bespreken we telefonisch je vraag en je verwachtingen. Ik maak een programma dat hier goed bij aansluit, met aandacht voor jouw specifieke doelen. Via een talententest vooraf, breng je je talenten uitgebreid in beeld en ontvang je jouw talentenprofiel. Een ideaal startpunt om in tijdens deze dag mee aan de slag te gaan. Soms past nog een aanvullende test (bijvoorbeeld werkwaarden of drijfveren) bij jouw vraag.

Tijdens de retreat ga je op ontdekkingstocht naar wat jouw talenten precies zijn en hoe je ze kunt inzetten in je werk. Ik help je tijdens deze ontdekkingstocht. Samen maken we je talenten grijpbaar en maken we bruggetjes naar hoe je ze in je werk kunt terugziet. Wat is de betekenis van je talent in je werk? Welke woorden geef je eraan?

Dan zetten we de volgende stap en maken we de koppeling met je coachvraag. Op welke manier wil je jouw talenten inzetten in je werk? Wat is daarbij voor jou belangrijk? Wat staat er in de weg om je talenten volledig de ruimte te geven? In welke richting wil je je ontwikkelen? We zetten stappen uit waarmee je na deze dag zelf aan de slag kunt. Natuurlijk is er ook ruimte om lekker buiten te zijn en te genieten van de rust en de natuur. Een gezonde, vegetarische lunch en koffie/thee/water en met wat lekkers erbij zijn inbegrepen.

 

Voor wie

Voor alle mensen die behoefte hebben om in alle rust hun talent te onderzoeken en er écht mee aan de slag te gaan. Niet alleen er kennis mee maken, maar concreet aan de slag dus. Bijvoorbeeld omdat je als medewerker een loopbaanstap wil maken maar twijfelt over de juiste richting. Of omdat je als leidinggevende je talenten meer wilt inzetten in jouw stijl van leidinggeven. Of gewoon omdat je behoefte hebt aan een dag aandacht voor waar je van nature goed in bent.

 

Vragen waar ik je bij kan helpen

    • wat is de betekenis van mijn talenten
    • should I stay or should I go (in mijn huidige baan)
    • welke taken/rollen passen bij me
    • hoe zet ik mijn talenten in als leidinggevende
    • waar zou mijn ontwikkelfocus op moeten liggen

Na een heerlijke, ontspannen dag ronden we af door te checken of jouw doel voor de dag is behaald en wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten. We streven naar een concreet actieplan, maar alleen als je daar behoefte aan hebt. Een mind-reset en een lekker leeg hoofd is ook een prima doel. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe energie en inspiratie.

 

Praktisch

individueel

Firm21, Ijsselstein

een volledige dag

inclusief talententest en persoonlijk talentprofiel

795,- exclusief BTW

 

Reserveer jouw dag